زعفران

أسماء درويش – “زعفران”

زعفران ” خدمة تقديم الطعام بانواعه المختلفة من الموالح والحلويات بطرق حديثة ومعاصرة خاليه من المواد الحافظة او المصنعة، والمصممة لملائمة احتياجات الزبون ورغباته باعلى مستويات الانتاج وفق    .“one bite” أسلوب ال

الذي منبعه الاساسي الحد من الاهدار العام للطعام مع الحفاظ على تلبية رغبة الزبون بأعلى تقنيات العمل الحديث ..

زعفران كمية قليلة , مفعول كبير.

Zaafaran is a catering service of various types of salts and sweets in a modern and contemporary ways, free of preservatives or manufactured ingredients. Designed to suit the needs and desires of the customer at the highest levels of production relating to the “One bite” catering style.

The main idea f it is to reduce the general waste of food while maintaining the customer’s desire with the highest modern business